Amesto Beyond - Talenter og teknologi

Latter, Aker Brygge, Oslo
26. oktober, Kl. 12:30-17:00 (18:00)

Allerede påmeldt?
Last ned app med programmet her (åpne på mobil og legg til på "hjemskjerm")

Gratis inspirasjonsdag for ledere som vil følge med i tiden!  
Har du innsett at du ikke kan fortsette å gjøre det du gjorde i går, hvis du skal bli best i morgen? Hos oss får du inspirasjon og tips om hva som skal til for å lede medarbeidere, kunder og bedriften inn i fremtiden. 

26 oktober, kl. 12:30 - 17:00 (18:00) inviterer vi til et VIP-arrangement, kun for deg som er leder. 

Dagen blir fylt med inspirasjon og innsikt om nye måter å drive business, samt en gylden anledning til å bygge nettverk.

På Amesto Beyond ser vi nærmere på hvordan teknologi passer inn i arbeidsdagen de neste årene.
Meld deg på og få svar på hvordan du kan utnytte teknologien i din organisasjon.

Johan is a co-founder and Board Director at Kahoot!, now one of the world’s fastest growing learning brands, used by millions each day in over 180 countries. He was CEO of Kahoot! until fall 2016 and left day to day operations in the spring 2017. Under his leadership Kahoot! grew from a research project to company that capture 1/3rd of American classrooms each month and millions of business users. 
Johan Brand

Gründer, Kahoot!

Eirik Norman Hansen er CEO i itch Norway. Han har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker. De siste årene har Eirik vært en mye brukt foredragsholder og konferansier hvor temaer rundt betydningen av det digitale står helt sentralt. 
Erik Norman Hansen

CEO, Itch Norway

Lars Rinnan er en brennende engasjert foredragsholder som snakker langs to akser: teknologi & digitalisering og entreprenørskap & ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 6 år startet 5 selskaper innen BI, Analytics og Big Data, samlet i NextBridge Group. 
Lars Rinnan

CEO, NextBridge Group

Christina Parker jobber som Country Manager for Splay Norge. Hun har gjennom hele karrieren jobbet med digitalt innhold, og har siden hun åpnet Splays kontorer i april 2015, blitt en av landets fremste eksperter på markedsføring og merkevarebygging gjennom bruk av influencers og video i sosiale medier.
Christina Parker

Country Manager, Splay Norge

Arild Spandow er gründer og CEO i Amesto Group (2002), som er en del av det familieeide konsernet Spabogruppen. Amesto leverer forretningssystemer innen ERP, CRM, HRM, BI og SIM, tjenester innen regnskap, lønn og HR, oversettelse, tolketjenester, rekruttering og personalutleie. Amesto omsetter for mer enn 1,1 milliard, har over 1200 ansatte og har global tilstedeværelse gjennom Amesto Global. 
Arild Spandow

CEO, Amesto Group

Siri Kristiansen startet med stand-up sent på 90-tallet, men ga seg ti år senere for å fokusere på radio og TV. De etterhvert hundrevis av timene med sceneerfaring og humor har hun allikevel tatt med seg i alt hun gjør. 
Siri Kristiansen

Konferansier

Program

Amesto Beyond
 • Kl. 12:30 

  • Kaffe (snacks) og registrering

 • Kl. 13:00 - 14:20

  • 13:00 - 13:15 - Velkommen v/ Arild Spandow, CEO, Amesto Group
  • 13:15-13:50 - Overlevelses guide for ledere v/ Lars Rinnan, CEO, NextBridge Group
   Vi er ved et tipping point i den teknologiske utviklingen. Herfra vil utviklingen gå eksponentielt raskere. Rinnan tar et oppgjør med buzzwords og skremmetaktikk og sørger for at du vet hva begrepene faktisk betyr, hvorfor endringene skjer og hvordan det vil påvirke oss. Dette er en real wake-up call, hvor NextBridge-gründeren deler innsikt du som leder er avhengig av for å møte morgendagen forberedt.
   Lars Rinnan er en brennende engasjert foredragsholder som snakker langs to akser: Teknologi og digitalisering og entreprenørskap og ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring.
  • 13:50-14:20 - Kundebesatte ledere v/ Eirik Norman Hansen, CEO, Itch Norway
   Teknologi og digitalisering er en naturlig del av hverdagen vår, og kunden sammenligner deg og ditt selskap med den beste opplevelsen man har hatt et annet sted, på Amazon eller Facebook. Hva betyr dette for organisasjon og ledelse? Hvordan kan vi skape en kultur som virkelig er «kundebesatt»? Eirik Norman Hansen er CEO i itch Norway. Han har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker. Eirik er en etterspurt foredragsholder og konferansier innen det digitale, og han brenner for den makten brukerne har fått. 

 • Kl. 14:45 - 15:30

  • Å snakke til Youtube-generasjonen v/ Christina Parker, Country Manager, Splay Norge

   Hvordan forholder du deg til en ny generasjon ansatte? Vet du hva som trigger dem, hva de bruker fritiden sin på, hvordan de konsumerer og kommuniserer? Parker viser hvordan man finner talenter i et nytt landskap, med YouTube-helter og hatsider.

 • Kl. 15:50 - 17:00

  • Lek eller Business v/ Johan Brand, Kahoot!

   Opplev Kahoot!-gründer Johan Brand live. 
   Johan er medgründer og styremedlem i Kahoot!, som er en av verdens raskest voksende merkevarer på læringsområdet. Millioner av mennesker bruker Kahoot! hver dag i mer enn 180 land. Under Johans ledelse vokste selskapet fra å være et prosjektselskap til å innta 1/3 av alle amerikanske klasserom hver måned og nå millioner av næringslivsbrukere. 
   I tillegg til å arbeide med etablerte merkevarer er Johan også involvert i flere oppstartsaktører. Han ble kåret til Founder of the Year på Nordic Startup Awards, og Digital Leader of the Year av E24.no. Han er også blant “the 100 most influential leaders”, i følge EdTech globally. 

 • Kl. 17:00 - After Work, mingling og nettverksbygging

  • (Begrenset med plasser og kun for kunder til Amesto / Toptemp) 

FAQ

Arrangementet er et toppleder seminar og er gratis for våre inviterte gjester.
Da vi har kostnader ifm. arrangementet håper vi på din førståelse for at vi tar en NOSHOW avgift på 600kr dersom du ikke kommer eller melder av senere enn 15 oktober.

Det går fint å endre din påmelding via linken lengst ned i din påmeldingsbekreftelse du fått på mail frem til 15. oktober som er avmeldingsfristen.

Etter 15. oktober er det fint om du gir en beskjed til mia@amesto.no.

Invitasjonen er personlig. Du kan gjerne ta med en kollega på den faglige delen frem til 17:00, men det er dessverre begrenset med antall plasser til "after work" etter 17:00 som er forbeholdt våre inviterte gjester. 

Be din kollega om å melde seg på med eget navn og kontaktopplysninger via påmeldingslinken.  

Da vi har begrenset med plasser ønsker vi helst at du er med hele dagen.  

Vi har begrenset med utstillerplasser og de er forbeholdt våre partnere. Er du partner og ønsker å stille med stand? Send en forespørsel til mia@amesto.no.

Partners/Sponsors

Amesto

Våre selskaper i Amesto Group

Hvor?

Latter, Aker brygge

 • Adresse
  Holmens Gate 1, 0250 Oslo
 • Spørsmål?
  +47 40 28 50 75
 • E-post
  event@amesto.no

Få veibeskrivelse

Directions

Legg inn fra adresse under Få veibeskrivelse og klikke på "Vis rute".